onsdag den 4. september 2013

Endnu en Huleboer

Hej med jer


Jeg hedder Anette, er gift med Peter og sammen har vi Amalie og Theis.
Jeg bor og arbejder i Herning, hvor jeg til daglig arbejder på kontor i 'en helt anden verden' med databaser, struktur og rammer...Og jeg elsker det! Samtidig er tiden til det kreative absolut også nærmest en nødvendighed for mig. Jeg har altid været kreativ og kan ikke undvære det for længe ad gangen. Så når arbejdet og tiden til det kreative går op i en højere enhed, er jeg at finde med et smil på læben ;o).

Igennem årene har jeg lavet mange kreative ting. Nogle af dem kan I bl.a. finde på min blog: http://happymadedk.blogspot.dk/. Hér hos Heidis Kreative Team Huleboer vil det dog hovedsagligt være kort, tags, pynt, æsker og albums, I får at se fra mig

Jeg ved ikke, om jeg har en bestemt stil? Jeg kan godt li', når det er enkelt. Jeg kan også godt li', når eksempelvis et kort 'kan' noget eller har én eller anden finurlighed, som gør det anderledes. Jeg er også både doven og utålmodig, så eksempler på 3D-kort eller irisfolding vil ikke komme fra mig ;o). Derimod er jeg stor tilhænger af, når noget kan være 'smart i en fart'!

Eksempler på noget af det, jeg tidligere har lavet:
Endelig vil jeg sige, at jeg er stolt, glad og taknemmelig over at have fået lov at være med hér. Og jeg glæder mig til at vise nogle DIY's, som jeg håber, I kan bruge og få glæde af hos jer selv.

Med ønsket om en rigtig dejlig dag.
Kærlig hilsen Anette

2 kommentarer:

  1. Tillykke med DT-jobbet :)

    Hyggeligt at se så mange "kendte" ansigter herinde :)

    SvarSlet
  2. Fantastisk ide med en Team-Blog :-) Held og lykke med det og jeres smukke ting :-)
    Kh Nola

    SvarSlet