lørdag den 5. oktober 2013

Artist Trading Cards og hvad de også kan bruges til


Idag har jeg valgt at lave Artist Trading Cards samt vise, hvad de også kan bruges til. Kortene er i samme format som almindelige spillekort (ca. 9x6,5cm). Alle er de hér udstanset i samme offwhite karton med denne Sizzix skabelon.

Kortet her er allerførst sværtet med 'Old paper' og efterfølgende med 'Frayed burlap' som også er brugt på stempelaftrykket på både baggrund, gine og trådspole. Gine og trådspole er sværtet med 'Walnut stain' og bagefter med 'Fired brick'. Noget tekst fra en gammel bog er revet ud og sværtet med 'Walnut stain' i kanterne. Den lille røde snirkel er stanset ud i karton. Endeligt pyntet med kokosknap og lidt tyndt uldgarn omkring trådspolen.

 
Kortet her er hurtigt at lave. Et lille rødt banner på 8x2cm placeret i midten. Ovenpå er der stemplet 'Glædelig Jul', stanset ud med en passende skabelon og sværtet i kanterne med 'Fired brick' (samme farve som teksten). Endelig er der limet nogle små halvperler på i toppen.

 
Dette kort er allerførst stemplet med transparent sværte, hvorefter transparent embossingpulver er drysset på og smeltet med varmepistol. Derefter er hele kortet blevet sværtet med 'Weathered wood'. På dén måde træder de fine snefnug superfint og flotte blanke frem bagefter. Rudolf stammer fra et skønt stempel + dies sæt fra Sizzix. Han er sværtet med 'Walnut stain' og har til sidst fået sin røde juletud med en slags flydende perler. Der kunne fint være brugt røde halvperler  eller similisten i stedet for.


 
Normalt er 'Artist Trading Cards' små kort, som byttes til andre ATC's og fungerer på den måde som samlerobjekter ligesom vi kender det fra børnenes samlemapper fyldt med fodboldkort, Pokémonkort osv. Derfor er der oftest også skrevet både en titel, navn, evt. email samt dato på bagsiden af kortet.
Netop pga. kortets fine størrelse synes jeg også, det fungerer superfint som gavemærker.
 
Så med et lille hul i toppen, noget fint snor og 'til- og fra oplysninger' på bagsiden i stedet for de andre oplysninger om designeren bag kortet, kan der hurtigt produceres nogle fine gavemærker til julens mange pakker under træet ;o).
 
Rigtig god fornøjelse!
 
Med ønsket om en dejlig lørdag.
Kærlig hilsen Anette

1 kommentar:

  1. Nej hvor er de flotte! Sikke et smukt arbejde som altid, er vild med at de er så anvendelige. Er jo slet ikke fortrolig med den skønne kortverden men det lyder som en fantastisk idé det med at samle de små herliger her. Tak for inspirationen Anette

    SvarSlet