lørdag den 28. november 2015

Snefnug og doilies

Det er for alvor blevet mørkt og koldt, og vi hygger os mere indendøre. Jeg har derfor fået lyst til at lave denne lille 'hyggespreder' herhjemme. Den er ikke speciel julet, så den kan såmænd også sagtens stå julen over.
...Og så er den nem at lave! Lige hvad jeg kan li'. Jeg er nemlig stor tilhænger af konceptet 'smart-i-en-fart' ;o).

Jeg har stanset 3 forskellige snefnug ud samt 2 forskellige doilies. Kartonen er hvid majestic, så det også skinner lidt ekstra. For at give indtryk af, at sneen ligeså stille daler, har jeg brugt transparent tråd til mine ophæng.
Alle er de hængt på 2 troldegrene, der også lige har fået snoet 2 små lyskæder omkring. Som pynt har jeg fundet et par kogler fra sidste års julekasse.

Har du lyst til at bruge idéen, så finder du smukke snefnug hér og de anvendte doilies hér. Der er mange andre doilies at vælge imellem hér. Hér finder du masser af lækkert karton. Vil du give det en tand ekstra på glitter, kan du evt. smøre noget af glitter på.

Herunder lidt stemningsbilleder.


Og en nysgerrig Thomas, der lige skulle tjekke ud, hvad det var for noget tingel-tangel, der var blevet sat frem i 'hans hus' ;o)


Det var en ordentlig gang billede-spam. Jeg håber dog, I er blevet inspireret og har lyst til at komme igang i jeres krea-huler rundt omkring.

Med ønsket om en helt fantastisk lørdag.
Kærlig hilsen Anette

6 kommentarer:

 1. Enkelt og elegant.
  Og forstår da godt at Thomas lige skulle godkende ;)

  SvarSlet
 2. Jeg havde gjort det samme som Thomas!! ;)
  Hvor er det vel nok en smuk, enkel og fin omgang pynt!!

  SvarSlet
 3. Enkelt og smukt.
  Joan

  SvarSlet