lørdag den 8. august 2015

Kort med eller uden pynt - hvad er du til?


Jeg har på rigtig mange af mine kort anvendt forskellige Distress inks på kanterne af de forskellige lag, der er derpå. Jeg synes, det tilfører en ekstra finish på kortet - det ændrer også mange gange udtrykket på kortet væsentligt. Dog afhængig af, hvor mørk eller farverig sværten er!
Når der derudover tilføjes lidt pynt af forskellig slags, er det igen et helt andet udtryk. Halvperler er en anden af mine absolutte favoritter! Og for tiden er det også tynd guldfarvet sytråd ;o).

Ofte har jeg ifm. afholdelse af kurser vist, hvilken forskel det kan gøre med mere eller mindre pynt. Og der er ikke noget, der er mere rigtigt - eller for den sags skyld - mere pænt end andet. Det er jo en smags sag.

De tre kort herunder er dem, jeg plejer at vise. På den måde er det også lettere (for en nybegynder i kortfremstilling) at komme igang med at lave et kort, for man kan pege og sige, at "Jeg vil gerne lave noget i dén stil".
Det er egentlig samme forskel, jeg gerne vil vise med dagens to (næsten) ens kort. Det ene kort er 'bare' helt rene udstansninger. Det andet er sværtet, distressed og pyntet.

Begge kort er lavet på denne kortbase.
Kartonen er fås desværre ikke i shoppen,- du finder EN MASSE lækre forskellige farver, mønstre og kvaliteter lige hér.
Banneret med blondekant er fra Cheery Lynn.
Det brede banner med stikninger langs kanterne er fra My Favourite Things/Die-Namics.
Doilyen er ligeledes fra Cheery Lynn. Den viste er p.t. ikke shoppen, men du finder en masse andre spændende doilies lige hér.
Cirklen med stikninger og indvendig blondekant er fra My Favourite Things/Die-Namics.
Stemplet er købt på en amerikansk hjemmeside.
Sværten er 'Potting soil' fra Archival ink, men jeg vil umiddelbart tro, at denne hér rammer meget godt i farven.

Det pyntede kort har derudover fået sværtet alle kanter med 'Old paper' Distress Ink.
Enamel dots fra My Minds Eye (købt på scrapmesse i foråret). Og så endelig den tynde guldfarvede sytråd, som jeg har købt i en syforretning.

Herunder lidt billeder af begge kort.


Jeg kan ikke rigtig se, hvilket kort der er MIN favorit. Mange gange afhænger det også af, hvem modtageren er og hvilken stil, jeg TROR vedkommende er til. Hvad er DU mest til? Det rene eller det pyntede?

TAK for denne gang - vi ses igen om ca. 8 uger!

Med ønsket om en rigtig dejlig weekend.
Kærlig hilsen Anette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar