tirsdag den 12. november 2013

Startet på julekortene

Ja - så lykkedes det mig endeligt at komme i gang med årets julekort. Jeg ville SÅ gerne have været i gang tidligt, men jeg har haft virkelig travlt på arbejde, så jeg har bare ikke haft energi til noget kreativt, når jeg kom hjem.

Jeg har også fundet ud af, hvad 40-års krisen egentlig er for noget … hos mig er det at jeg er kronisk træt og har ondt i alle mine led og muskler - selv om jeg ikke synes jeg laver noget som helst. Jeg har endda prøvet at vende den om og lave en hel masse, men det ændrede ikke på noget. Har sågar været hos lægen og fik taget ALVERDENS blodprøver, men alt så rigtig fint ud, så han kunne ikke forklare, hvad det var … derfor har jeg konkluderet, at det er 40-års krisen :-)

Nå, men jeg har jo så altså været i gang med julekortene - fik faktisk lavet 7 i alt, men de 4 er næsten ens .. så det var ret nemt. Jeg vil ikke vise jer dem alle - for måske sidder der en modtager eller 2 og kigger med :-)

De er alle lavet på hvide kortbaser (HER) samt noget julepapir fra Marianne Designs, som jeg havde liggende - der er faktisk fortrykt tekst og "blonde-servietten".
Jeg har pyntet med et rødt silkebånd og hjemmelavede sløjfer i samme bånd - det er helt vildt nemt med en bow-maker.

På det først har jeg pyntet med nogle røde halvperler (købes HER) og teksten er blevet tegnet på med en Snow Maker pen.

På nr. 2 har jeg tegnet teksten op med en rød pen og derefter pyntet bogstaverne og lidt i kanten med små rhinsten (disse HER).

Det 3. kort er pyntet med røde halvperler (købes HER) og teksten er tegnet på med en sort pen.

På det sidste kort har jeg tegnet teksten på med rød stickles (kan købes HER) og pyntet med røde halvperler (købes HER).

Det der tog længst tid var faktisk at tegne teksten op med den sorte pen.

Håber I kan lide dem.Knus herfra

Linda

Ingen kommentarer:

Send en kommentar