tirsdag den 30. juni 2015

Ny lækker die fra Joy Craft


Så blev det min tur til at blogge igen. Jeg vil i dag vise jer et kort jeg har lavet med en ny lækker die fra Joy Craft som jeg har forelsket mig håbløst i.
 


Her ser i det færdige kort. Jeg har valgt at køre med lilla (som er min egen ynglingsfarve) og råhvid.
 

Her ser I den lækre die. Jeg har hørt en lille fugl synge om at Heidi får dem i shoppen igen.
 

Derud over har jeg også brugt en gammel kending fra Memory Box, Chloe Stem.
Derud over har jeg brugt et bladpunch sæt fra Nellie Snellen, som du også finder i Heidis shop. Dette blad punch sæt hører til et af mine favoritter og jeg finder det frem igen og igen.
Her har jeg fundet lidt pynt frem. Når jeg finder pynt frem finder jeg altid rigeligt men det er ikke altid jeg når at få brugt det hele. Jeg har fundet lidt silkebånd, lidt blonde, lidthalvperler, lidt købe blomster og lidt af min egen hjemmelavede blomster og hæklede hjerter. Derudover har jeg brugt den sommerfugle die som hører med die-sættet.
Til basen på kortet har jeg valgt at bruge råhvid karton (15 x 30 cm) som jeg har foldet på midten, der ovenpå bruger jeg et stykke lilla karton (14,5 x 14,5 cm) i tonerne fra design arket (14 x 14 cm).
Jeg har standset det store hjerte fra die sættet ud i råhvidt karton, det lille hjerte i lilla karton og det samme lilla karton har jeg også brugt til sommerfuglen.Af værktøj har jeg brugt dobbeltklæbende tape, en saks, flydende lim og min uundværlige pink pincet J.

Jeg har brugt dobbeltklæbende tape på bagsiden af det lille karton og klæbet det på kortbasen. Derefter har jeg igen kommet dobbeltklæbende tape på bagsiden af design arket og klæbet det oven på det lilla karton. Jeg synes det giver sådan en fin dimension på kortet at arbejde med flere lag.Inden jeg har klæbet design arket fast på det lille karton har jeg pyntet det med blonden tværs over forsiden. Det store hjerte fra die sættet har jeg sat skumpuder på bagsiden af for at hæve det lidt og give det lidt dimension.Jeg har efterfølgende klæbet det på forsiden af design arket oven på blonden. Dernæst har jeg brugt flydende lim til det lille hjerte.Nu kommer det sjove og det er at pynte kortet J. Jeg øver mig stadig i at lave blomster cluster og jeg synes stadig at der er plads til forbedring men øvelse gør mester J. Jeg har valgt at sætte en lille sticker medtillykke på kortet også. Blomsterne og silkebånd er sat fast på kortet med glue dots og ellers har jeg bare brugt flydende lim til resten.

Jeg håber at I har kunnet finde lidt inspiration i dette kort. Kig gerne med på lørdag hvor jeg igen blogger.
 
De kærligste hilsner fra Jette Christina Petersen

4 kommentarer:

 1. Super flot kort Jette ..
  Og jeg har det ligesom dig .. totalt forelsket i den hjerte die fra Joy .. <3

  SvarSlet
 2. Super smukt kort. Lækre dies.

  SvarSlet
 3. Så fint et kort Jette <3
  Jeg elsker også den hjerte dies :)

  SvarSlet
 4. Lækkert kort!
  Og rigtig fin TUT her også.
  Knus, Anette

  SvarSlet