lørdag den 19. marts 2016

Påskefjer


Påskeferien venter lige om hjørnet, så jeg synes, det var oplagt lige at nå at lave en lille påsketing hér på bloggen. I stedet for de traditionelle påske-ÆG, har jeg tænkt idéen videre og lavet nogle farverige påske-FJER. Farverne er inspireret af de lyse og klare farver, der er forbundet med foråret. Det spættede look er hentet fra det mønster, som findes på nogle af naturens egne æg.

Fjerene er stanset ud med die fra Tim Holtz/Sizzix. Der følger en lækker embossingfolder med. Den har jeg dog undladt at bruge i dette indlæg.

Farverne jeg har anvendt er alle Distress Inks/Distress Spray Stains.


Distress Inks'ene har jeg smurt godt ud på underlaget og har bagefter sprøjtet lidt vand ud over det hele. Derefter har jeg lagt hver enkelt fjer ovenpå og trykket ganske let med nogle fingre på bagsiden af fjerene. Efterfølgende løftet dem forsigtigt op med en pincet og tørret dem varmepistolen. Når alle fjerene har fået samme omgang, er underlaget tørret af. Alle fjer blev lagt op og blev først sprøjtet med 'Tumbled glass' Distress Spray Stain. Endnu engang tørret med varmepistolen. Underlaget tørret af. Så blev fjerene lagt op igen og fik nu nogle sprøjt med 'Candied apple'. En sidste tørring med varmepistolen. Til sidst fik alle kanterne en omgang med 'Mustard seed'.
Inden fjerene blev hængt op på troldgrenene, viklede jeg noget fint og tyndt guldtråd rundt om 'stilken'. Det blev holdt fast med den helt smalle dobbeltklæbende tape. Jeg synes, det giver lidt fint 'pynt' på de meget farverige fjer.


Til sidst blev de alle hængt på troldgrenene med transparent sytråd.


Glasset, som troldgrenene er stillet i, er blevet fyldt med Anton Bergs marcipan/chokoladeæg. Det ser da meget dekorativt ud, ikk' ;-). For god ordens skyld til alle jer, der ved, vi har hund (en skøn og madglad Labrador, der hedder Thomas), så er alle æg fjenet umiddelbart efter foto shoot, så vi ikke ødelægger hans mave pga. chokoladen.

Herunder lidt 'stemningsbilleder' af pyntefjerene.
Jeg håber, ovenstående - lidt alternative - påskepynt har givet inspiration til nogle kreative timer ved krea-bordene.

Jeg vil samtidig gerne benytte lejligheden til at takke af for denne gang. Jeg stopper som Team-medlem hér i hulen, hvor jeg har været med lige fra starten for mere end 2 år siden. Jeg har nydt at få lov at muntre mig herinde og jeg har elsket alle jeres søde kommentarer...TAK :-*.

Grunden er, at jeg om ganske kort tid åbner min egen webshop. Det vil derfor ikke være hensigtsmæssigt, at jeg fortsætter med at blogge hér i hulen ;-). Jeg vil selvfølgelig stadig være at træffe på min egen blog.

Med ønsket om en rigtig dejlig lørdag.
Kærlig hilsen Anette


1 kommentar:

  1. Ihh hvor er de fine! Og nu MÅ jeg altså snart se at blive ejer af en fjer-die...! Jeg tænkte lige: Efter påske kan de smukke farverige fjer måske bruges til Indianer-fødselsdags-indbydelser...? ;D

    SvarSlet