lørdag den 9. maj 2015

Bryllupsinvitationer

Så er det igen min tur til at blogge her hos Heidi og jeg har glædet mig til at vise jer disse bryllupsinvitationer, som jeg har lavet. Det er et lille bryllup og vielsen foregår borgerligt, derfor er der ikke nogle fine hvide kjoler og jakkesæt at finde på kortene J.

Da jeg synes, at invitationer, bordkort mv. til bryllupper godt må ose lidt af romantik, har jeg hjerter som tema J.

Jeg vil nu forsøge at give jer en trin for trin vejledning i hvilke materialer jeg har brugt og hvordan jeg har samlet invitationerne.

Jeg har valgt at lave invitationerne i mintgrøn, råhvid og sølv og de måler 15x15 cm. Kortbasen og kuverterne er i sølv.


Her har jeg skåret et stykke råhvidt karton og embosset det med den skønne embossing folder Small PolkaHearts fra X-cut.


Her har jeg brugt en die fra Poppy Stamp, Diamond background.

 
Efter at jeg har kørt det kvadratiske stykke råhvide karton igennem embossing folderen har jeg valgt at der midt på kortet skulle være et hjerte. Her har jeg brugt en Spellbinder die.

 
Her ser i det pynt jeg har valgt at bruge på min invitation. Punch sættet er et ældre sæt fra Nellie Snellen. Derudover har jeg brugt følgende:

-          Råhvide halvperler
-          Råhvide hjerter med flad bagside
-          Lidt mintgrønt silkebånd
-          Er stykke smukt gavepapir
-          Sølvkarton til bladene
-          De grønne blomster er dem som jeg viste en tut på i tirsdags
-          Råhvide hjemmelavede roser
 

 
 
 

Så begynder jeg så småt at samle kortet. Bag på det embossede stykker har jeg limet den die cut jeg standsede ud med Poppy Stamp Diamond background die’en. Jeg har klistret min die cut fast med flydende lim.
 
 
 
  
 
Efter at min die cut er klistret på det embossede stykke karton har jeg bag min die cut klistret mit smukke stykke gavepapir på med dobbeltklæbende tape, således at forsiden vender væk fra dig selv. Sådan så når du nu vender hele molevitten om så ser du den smukke forside af gavepapiret. I stedet for gavepapir kan man også sagtens bruge nogle af de skønne mønster ark Heidi har i shoppen.

 
 
Efter at dele er klistret sammen har jeg brugt dobbeltklæbende tape på bagsiden hele kanten rundt.
  

 
Da jeg elsker silkebånd har jeg valgt at der hele vejen tværs over forsiden af kortet skal sidde et stykke silkebånd. Dette silkebånd er også klæbet fast med dobbeltklæbende tape.  
  
Efter at silkebåndet er sat på, sættes alle lagene nu på kortbasen ved hjælp af det dobbeltklæbende tape vi satte på rundt i kanten for lidt siden.

 
Nu kommer det sjove og det er at pynte kortet. Det er her kreativiteten sætter ind J. For at få blomsterne og sløjfen af silkebånd sidder bedre fast har jeg anvendt gluedots.
 


 
 
Her kan I se, hvordan jeg har valgt at pynte kortet. Da jeg efterfølgende synes der manglede lidt, fandt jeg på at sætte lidt små råhvide halvperler fast inden i hjertet der hvor der var hjørner på min background die cut. Men det kan man nu gøre som man synes bedst om. Limen og den lækre pink pincet er også at finde i Heidis veludstyrede shop.


Her kan I se det endelige resultat.

Tak for denne gang.
Kærlig hilsen Jette Christina Hansen

4 kommentarer:

 1. Smukt og rigtig romantisk, Jette,
  klem Dorte

  SvarSlet
 2. De er utrolig smukke og romantiske.
  Blomsterne er så flotte.

  SvarSlet
 3. Super fine kort og rigtig god vejledning.
  Dejlig lørdag til dig.
  Knus, Anette

  SvarSlet