tirsdag den 28. oktober 2014

With love at Christmas - tag


Vi kan ikke komme uden om det - det er snart ved at være jul!
- Forleden hørte jeg i radioen, at hvis man skulle være sikker på at have et B-brev fremme på Grønland inden juleaften, skulle det sendes nu...Wow!

Jeg  E L S K E R  julen og alt, hvad dertil hører, og derfor (selvom jeg også havde det sidste gang) har jeg altså jule-tema på bloggen igen.

Med udgangspunkt i den fantastiske tag-die fra Tim Holtz, har jeg lavet dette tag. Et super godt alternativ er disse framelits-dies.


Tag'et er stanset ud i kraft-karton. Det samme er grangrenen, som også har fået en tur med et diffust baggrundsstempel sværtet med watermark ink og  drysset med guldfarvet embossingpulver, der er smeltet med varmepistol. Selve stemplet, der også er embosset med guld, er fra seneste Docraft Creativity Magazine (nr. 51).

Baggrunden er råhvidt karton, som er sværtet med følgende tre Distress ink farver: Evergreen Bough (øverst), Peeled paint (venstre side) og Weathered wood (højre side). De er blended ind i hinanden med Ink blending tool og tilhørende Ink blending tool replacement foams.

Efterfølgende har jeg kommet lidt vand på fingerspidserne og sprøjtet det over kortet og tørret vanddråberne med varmepistolen. Jeg synes, det giver sådan en skøn og levende effekt.
Det hele er monteret på blågrønt karton og endeligt pyntet med halvperler.

Herunder lidt detaljebilleder er tag'et. 

 
Jeg håber, I har kunnet finde inspiration i dagens indlæg og nu kan mærke, at julestemningen så småt er på vej.

Vi ses igen på lørdag.
Ha' det godt indtil da!

Med ønsket om en rigtig dejlig tirsdag.
Kærlig hilsen Anette

4 kommentarer: