tirsdag den 14. oktober 2014

Layout konkurrencen til convention

Jeg var sidste weekend til convention i Middelfart lige som flere af jer garanteret var. Det er altid super hyggeligt at komme der ned, og man får brugt alt for mange penge :-)

Mit indlæg i dag handler om det layout jeg lavede til den ene af konkurrencerne - den hvor man skulle arbejde ud fra en skitse. Jeg bruger nogle billeder fra vores bryllupsalbum, som jeg er ved at lave om til et mix af PL-lommer og almindelige layouts. Dette LO bliver om det "diadem" jeg havde i håret til brylluppet, og jeg har gemt en lille del af det, der skal med på mit LO.

Jeg laver næsten alle mine LO på kraft karton. Og hjemmefra havde jeg skåret, nogle af de ting jeg, som jeg skulle bruge at sætte på. Der har jeg selvfølgelig brugt min skønne cameo.

En af de ting, jeg havde lavet hjemmefra, var titlen til mit LO  - skrifttypen jeg har brugt hedder "Alice in Wonderland".

Midt på siden skulle der være 2 billeder i en "film strip" ramme, så den lavede jeg også lige hjemmefra på cameo. Det hvide stykke et til at sætte bag billederne, så der er hvidt i hullerne i kanterne over og under billederne (lidt svært at forklare, men se et af billederne længere nede).


Her har jeg tilpasset og sat billederne og den hvide baggrund sammen. Jeg vil gerne undskylde skyggen, som er midt ned igennem billedet. Det er min mobiltelefon der giver den skygge fordi lyset i hallen var meget svært at tage billeder i - og jeg opdagede det desværre først, da jeg kom hjem til computeren, og der var det for sent at tage billedet om.


Efter at have ordnet billederne, gav jeg mig til at lege lidt med modelling paste. Til de af jeg er ikke ved det, så er modelling paste en slags gips/ler, som ligner polyfilla rigtig meget. Det bruges til at give struktur og dimension til et LO. Sammen med modelling paste bruger jeg en mask - men man kan sagtens kommen det på med fingrene eller bare smøre det ud med en spartel - så er der jo bare ikke et mønster i det bag efter. Jeg husker ikke, hvor den mask jeg brugte kommer fra, men jeg fandt også ud af, at den faktisk ikke er ret god til formålet - for den er for tyk i plasten, så der kommer faktisk for meget modelling paste på. Heidi har en masse lækre mask's i shoppen - dem kan du finde HER.


Efter jeg havde kommet modelling paste på de steder, hvor jeg synes, tog jeg en smule af min Tim Holtz Reinker (Pine Needles) til at lave lidt farve splat.


Jeg var ikke rigtig tilfreds med resultatet - jeg syntes at den grønne farve splattede og sugede alt for meget ud i områderne med modelling paste, så jeg besluttede at male nogle af "felterne" med en sort Glimmer Glaze, som jeg desværre ikke er klar over, hvor man kan købe længere, for jeg tror den er udgået af alle de danske butikker.


Dernæst har jeg sprayet lidt med en grønlig gylden mist - som tørrer op næsten usynlig, men bare giver en omgang glimmer hen over LO'et.


Så har jeg kommet det pynt på, som delvist kommer til at ligge under billederne på det endelig LO. Her har jeg brugt washi tape - Heidi har ikke dem jeg har brugt her, og jeg husker ikke hvor de er fra, men hun har en masse andre lækre HER. Jeg har også brugt stykker af noget mesh-agtigt sølvfarvet plast - som jeg har haft liggende i et par år (hi hi ... ja jeg har et stort lager af alt muligt).


Det næste der skete var, at billederne blev sat på - jeg valgte at montere dem med 3D-puder pga. tykkelse af felterne med modelling paste, men de kunne som sådan også være sat på bare med tape.


Så mangler bare teksten samt delen af mit "diadem", inden mit LO er færdigt. Diadem-delen har jeg limet på med glossy accent. Bogstaverne er sat fast ved at køre dem igennem min lille Xyron Mini Sticker Maker, som du kan se en lille video om HER.

Og her er så det færdige LO:


Tak fordi I kiggede med og hav en fortsat dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar