lørdag den 5. april 2014

Barselskort

Beklager dette forsinkede indlæg :(

Min fætters kone er lige nedkommet med deres 2. Barn. Det var en pige mere og hun skal hedde Carla. Hun er IH så bedårende og får mig til at glæde mig endnu mere til oktober når det er vores tur til at opleve barn nr. 2

Jeg bruger gerne enhver anledning til at lave og give et kort og dette var jo en kærkommen lejlighed :)

Denne gang ville jeg lave et kort i andre farver end de traditionelle lyserød eller lyseblå til barselskort, og jeg har fornyligt fundet en masse papir i gemmerne og iblandt det var noget fint prikket i lilla og hvid, hvilket passede perfekt til dette kort.


Af dies er der til dette kort brugt 3 forskellige. Der er brugt Spellbinders Romantic Rectangles (den rektangulære), en die-namics (sløjfen), som Heidi er forhandler af (en sløjfe der minder om, kan købes i shoppen) og en Marianne design (barnevognen) 
Marianne die'en kan købes i shoppen, lige her

Af rektanglerne, er brugt både den største og den næststørste. Der er brugt 1,5 stk af dn største og de er samlet under det prikkede bånd med sløjfen.


Jeg har valgt selv at skære et stykke af det mørke karton og sætte under kalechen og "dynen" på barnevognen. Jeg synes det giver den et flottere look.


Som sædvanligt har jeg pyntet kortet med nogle halvperler "fra gemmerne"

Vi skal på barselsbesøg i næste uge og jeg håber kortet bringer glæde.

Håber I alle får en skøn weekend. 
Hilsen Christina

4 kommentarer: