tirsdag den 4. februar 2014

Første kreative indlæg


Da jeg er nyt medlem af Team Huleboer her hos Heidi (hvilket er jeg utrolig stolt af) må jeg jo hellere få oprettet et blog med kreative indlæg. Og hvad er mere naturligt end et blog-indlæg med noget jeg virkelig elsker - nemlig kage!

Jeg har lavet et kort til en veninde der havde meldt sig til Den Store Bagedyst på opfordring af produceren af programmet. Hun kom igennem første prøve, men de valgte hende desværre fra på den sidste prøve. Meget mystisk for mig, da hun er helt utrolig dygtig!

Kortet er for at fortælle hende at selvom de, af mystiske årsager ikke kunne bruge hende, viljen altid være min kage-Dorthe og når mit bryllup en gang skal stå, skal hun stadig bage min bryllupskage.

Og nu til kortet. Jeg har anvendt en Marianne Design die med cupcakes.Papiret er købt i en engelsk webshop (og jeg er et fjols til at huske hvad de steder jeg handler hedder) og stemplerne er nogle små søde nogle fra Our Daily Bread og er købt i USA.De forskellige lag af kagerne samt de 2 labels, er hævet med skumpuder.
Stemplerne er så fine! Jeg har her brugt Tim Holtz Distrees Ink Worn lipstickDet strukturerede karton der er brugt, er købt i Søstrene Grene. Kortet bliver afsendt idag og jeg håber at det, trods skuffelsen over ikke at være gået videre til programmet, bringer glæde hos min veninde.

Håber I får en rigtig dejlig dag og glæder mig allerede til min næste kreative indslag her på bloggen.

Venlig hilsen, 
Christina

2 kommentarer:

 1. Velkommen til teamet Christina.
  Er rigtig glad for at du vil være med <3
  Skønt kort i skønne farver du har lavet.
  er sikker på der venter din veninde noget andet godt.
  Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Rigtig fint kort og velkommen til i hulen :o).
  Knus Anette

  SvarSlet