tirsdag den 22. december 2015

3D julekort

Hej alle sammen

Vil lige kort præsentere mig selv, da dette er mit første indlæg som ny Huleboer her på bloggen. Jeg hedder Ane og har så længe jeg kan huske, haft fingrene i stort set alt kreativt husflid. Det var med en vis nervøsitet jeg sagde ja tak til invitationen til at blive en del af dette super team - her er jo mange dygtige piger at leve op til! Jeg er også ret grøn mht blogs i det hele taget, så der er meget at lære. Men jeg ser frem til at komme igang med denne nye udfordring og håber jeg kan inspirere til nye spændende krea-projekter. :)

Jeg ligger ud med et 3D julekort. Det er ikke meget jeg har gjort i 3D, men de nye motiver fra Studio Light er jo super flotte, så det MÅTTE jeg bare have fingrene i. Det smukke Scandinavian Winter ark blev derfor straks bestilt.

                               

Til kortet har jeg primært brugt disse materialer. Kartonen er fra den lækre Tim Holtz Kraft Core blok. Baggrunden fandt jeg på mit "fjernlager", hvor der gemmer sig mange lækre sager... 

                            

Til den lille tag har jeg brugt dette Die-namics tags sæt. Tekststemplet er dette fra Stampendous, som jeg varme embossede på taggen. Kanterne på kortet blev flosset og derefter sværtet med en af mine favorit inks, Distress Ink Vintage Photo, som også blev brugt til kanterne på kristjørnen.


Kristjørn er lavet med dette skønne sæt fra Tim Holtz. Brugte en hjemmelavet mist til at give dem et "frosty look". Blomsterne fandt jeg på "fjernelageret" og har i midten af dem placeret et lille punchet snefnug. Creme farvede og grå støvdragere er sat fast under blomsterne med power tape. De små enamel drops fra Freckled Fawn blev til sidst placeret tilfældigt rundt. 


Det har været sjovt at arbejde med 3D i en ny form, og glæder mig til at komme igang med det næste projekt med de smukke motiver fra Studio Light... :) 

7 kommentarer:

 1. Så kom du i gang Ane...flot kort :D

  SvarSlet
 2. Velkommen med det flotte kort. På afstand på iPhone så det ud som en løve, vauw skal vi ud i bushen, nå jeg blev klogere :-)

  SvarSlet
 3. Mange tusind tak for de søde roser! :)

  SvarSlet
 4. Velkommen til sødeste Ane.
  Og super flot kort du har fået lavet. 3D er noget jeg endnu aldrig har vovet mig ud i. Det ser rigtig flot ud, men jeg er såååå utålmodig :-D.
  Kram til dig, Anette

  SvarSlet