tirsdag den 21. januar 2014

'Flip-flap' kort


Jeg har vist tidligere sagt, at jeg godt kan li', når noget er 'smart-i-en-fart', og det er netop tilfældet med sådan et 'flip-flap' kort, som jeg har lavet idag.

 


På bagsiden, som du kan se ovenfor, er der plads til at sætte en lys baggrund på, som kan danne skrivefelt for en lille hilsen.
- Set i bakspejlet, burde jeg have gjort det for illustrationens skyld. Men håber, det går alligevel ;o).

Kortet er stanset ud med en Sizzix skabelon, hvor midten blot er en simpel firkant, hvor jeg har limet noget kvistkarton på og rundet hjørnerne med en hjørne punch. Men hér kan du finde nogle andre spændende varianter.

Det mønstrede karton er hjemmeprintet. Det stammer fra den disc, der fulgte med dette blad fra DoCrafts Creativity Magazine. Jeg er helt vild med indholdet derpå og har anvendt elementer derfra på de seneste kortproduktioner, jeg har lavet.Det runde stempeltryk er lavet med stempel fra Marianne Design.


Blomsterne er lavet med Nellie Snellen blomster punch. Hér er det den lille og mellem størrelsen, der er brugt. De er farvet med Distress Inks (Victorian velvet og Frayed burlap). I midten af hver blomst har jeg limet en halvperle på.


Jeg håber, at billederne idag har givet dig lidt inspiration til at lave dine egne 'flip-flap' kort, eller måske bare lyst til at hoppe over til krea-bordet og sysle med papir, sværte og andet spændende grej.
- Ihvertfald takker jeg af for idag og glæder mig, til vi ses igen på lørdag :o).

Med ønsket om en rigtig dejlig tirsdag.
Kærlig hilsen Anette3 kommentarer:

 1. Smukt og yderst elegant som altid Anette...
  Knus Heidi

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig kunnet lide de der flip flap kort.
  Meeen NU tror jeg skisme jeg skal prøve det.
  Det er bare super flot det du har lavet.
  Jeg har allerede et par ideer til et kort eller to af flip flap modellen.
  Tusind tak for at du kunne inspirere mig, til noget jeg havde lovet mig selv aldrig at skulle give mig i kast med.
  Rigtig god tirsdag.

  SvarSlet